Καλώς ήρθατε στο Ενδοχώρα Ηρακλείου   Click to listen highlighted text! Καλώς ήρθατε στο Ενδοχώρα Ηρακλείου Powered By GSpeech
 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Δωρεάν συμμετοχή στο εκθεσιακό περίπερο του Δήμου Ηρακλείου

στη 15η Έκθεση τοπικών πρϊόντων & υπηρεσιών «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές γεύσεις Ελλάδας»

 

Ο Δήμος Ηρακλείου πρόκειται να συμμετάσχει στη 15η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών «KΡHTH η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγματοποιηθεί, από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019, στην πλατεία Κοτζιά, στην Αθήνα.

Η έκθεση είναι μικτή, κοινού και εμπορική και το παρών θα δώσουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, εταιρείες από τον ευρύτερο τομέα του τουρισμού, επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη βιομηχανική παραγωγή, καθώς και δήμοι που με τη συμμετοχή τους θα αναδείξουν τα πλεονεκτήματα και την επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή τους.

Στην έκθεση αυτή, ο Δήμος Ηρακλείου θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής του σε χιλιάδες επισκέπτες και επιχειρήσεις της χώρας και του εξωτερικού. Παράλληλα, ο Δήμος Ηρακλείου θα προβάλλει δράσεις και πρωτοβουλίες που πραγματοποιεί (πολιτιστικές, τεχνολογικές, υπηρεσίες τουρισμού, “έξυπνες δράσεις”, κ.α.), προωθώντας με αυτό τον τρόπο το σύγχρονο πρόσωπο του και προβάλλοντας τον Δήμο σαν κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων του αγροτικού τομέα που επιθυμούν να τοποθετηθούν τα προϊόντα τους δωρεάν στο εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου στο τηλ. 2810336123 (Λασηθιωτάκη Αικατερίνη, Καραγιαννάκης Χρήστος).      

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2007-2013
«ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Εγγραφή στα νέα μας

Subscribe to our newsletter to always be up to date! See more, learn more.
Click to listen highlighted text! Powered By Multix Co.