Καλώς ήρθατε στο Ενδοχώρα Ηρακλείου   Click to listen highlighted text! Καλώς ήρθατε στο Ενδοχώρα Ηρακλείου Powered By GSpeech
 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αντιρρήσεων κατά του αναρτημένου δασικού χάρτη της περιοχής του πρώην καποδιστριακού ΟΤΑ Ηρακλείου

To Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων της Δ/νσης Δασών Ηρακλείου ενημερώνει ότι με την αριθμ. 6131/3-8-2017 τέταρτη τροποποιητική απόφαση μας (ΑΔΑ: 6ΤΩ9ΟΡ1Θ-ΓΙ7) άλλαξαν οι καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αντιρρήσεων κατά του αναρτημένου δασικού χάρτη της περιοχής του πρώην καποδιστριακού ΟΤΑ Ηρακλείου και συγκεκριμένα της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, 2ης Δημοτικής Κοινότητας, 3ης Δημοτικής Κοινότητας (Αθανάτοι, Γούρνες, Δρακουλιάρης, Λοφούπολη, Σέμελη, Φοινικιά), 4ης Δημοτικής Κοινότητας (Αγ. Ειρήνη, Βλυχιάς, Κνωσός, Μαραθίτης), και της τοπικής κοινότητας Βασιλειών (Αγ. Βλάσης, Σίλαμος).

Η νέα καταληκτική ημερομηνία της παραπάνω προθεσμίας, είναι η 7η ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2017, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ, για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Το παρόν έγγραφο κοινοποιείται στους όμορους των περιοχών της ανάρτησης ΟΤΑ για την με όμοιο τρόπο δημοσιοποίηση στα δημοτικά τους καταστήματα.

Η υπηρεσία λειτουργεί το Γραφείο Σ.Υ.Α.Δ.Χ. για την πληροφόρηση των πολιτών σχετικά με την ανάρτηση του δασικού χάρτη, καθημερινά από 7.30 έως 15.30, στα τηλέφωνα 2810/264-962, -959, -966.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η Ευρώπη επενδύει στις αγροτικές περιοχές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2007-2013
«ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Click to listen highlighted text! Powered By Multix Co.