Καλώς ήρθατε στο Ενδοχώρα Ηρακλείου   Click to listen highlighted text! Καλώς ήρθατε στο Ενδοχώρα Ηρακλείου Powered By GSpeech
 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δωρεάν συμμετοχή στο εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου στην 11η ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικές γεύσεις Ελλάδας»

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ 11η ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «KΡHTH η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικές γεύσεις Ελλάδας»

Ο Δήμος Ηρακλείου πρόκειται να συμμετάσχει στην 11η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών «KΡHTH η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικές γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου έως την Τρίτη 30 Οκτωβρίου του 2018, στη Θεσσαλονίκη, στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ.

Η έκθεση είναι μικτή, κοινού και εμπορική και το παρών θα δώσουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, εταιρείες από τον ευρύτερο τομέα του τουρισμού, επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη βιομηχανική παραγωγή, καθώς και δήμοι που με τη συμμετοχή τους θα αναδείξουν τα πλεονεκτήματα και την επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή τους.

Στην έκθεση αυτή, ο Δήμος Ηρακλείου θα έχει την ευκαιρία να προβάλλει δράσεις και πρωτοβουλίες που πραγματοποιεί (πολιτιστικές, τεχνολογικές, υπηρεσίες τουρισμού, “έξυπνες δράσεις”, κ.α.) και να προωθήσει το σύγχρονο πρόσωπο του δήμου, καθώς και να προβάλλει τοπικά προϊόντα μικρών μεταποιητικών επιχειρήσεων του αγροτικού τομέα και τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου.

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων του αγροτικού τομέα που επιθυμούν να τοποθετηθούν τα προϊόντα τους δωρεάν στο εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου στα τηλ. 2810336123 (Καραγιαννάκης Χρήστος).      

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΓΕΩΡΓΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Η Ευρώπη επενδύει στις αγροτικές περιοχές

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2007-2013
«ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Click to listen highlighted text! Powered By Multix Co.