Καλώς ήρθατε στο Ενδοχώρα Ηρακλείου   Click to listen highlighted text! Καλώς ήρθατε στο Ενδοχώρα Ηρακλείου Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΙΑΣ 2018 Ημερίδα: Προώθηση Ελαιο-Τουρισμού στην Κρήτη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΙΑΣ 2018

Ημερίδα: Προώθηση Ελαιο-Τουρισμού στην Κρήτη

Tο Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας όρισε ότι το έτος 2018, η Παγκόσμια Ημέρα Ελαιοκομίας μπορεί να εορταστεί από 1 Οκτωβρίου έως 31 Νοεμβρίου με την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.

Ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου (Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης) και το Δήμο Ρεθύμνου, διοργανώνει στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ελιάς 2018 εκδήλωση με θέμα “Προώθηση ελαιοτουρισμού στην Κρήτη”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στο Ρέθυμνο, από 9.00 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., στο Ξενοδοχείο Grecotel Creta Pallas -Μυσσίρια (τηλ. 28310 55181).

Η εκδήλωση στοχεύει στην ανάδειξη του ρόλου και της σημασίας του Ελαιοτουρισμού στην ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού και ειδικότερα του ελαιοτουρισμού στην Κρήτη.

Τις εισηγήσεις θα παρουσιάσουν ειδικοί Επιστήμονες και παράγοντες του Τουρισμού, με προβολές διαφανειών, ξεναγήσεις και άλλες δράσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα λάβει χώρα και βράβευση Επιχειρήσεων για Ελαιοτουριστικές δράσεις. Στο τέλος της εκδήλωσης θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες απο το Ξενοδοχείο γευσιγνωσία ελαιοεδεσμάτων.

ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μπορουν να μετακινηθουν με ΙΧ ή δωρεάν με Λεωφορεία που θα ξεκινήσουν την ημέρα της Ημεριδας 24/10/18 απο Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο εφόσον υπάρξει λογικός αριθμός ενδιαφερομένων.

Οι ώρες και χώροι αναχώρησης είναι:

Από Ηράκλειο 08.00 ακριβώς (Πλατεία Ελευθερίας, Ανατολική πλευρά).

Οι ενδιαφερόμενοι από Ηράκλειο πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, 2810336123.

Οι δηλώσεις μπορούν να γίνουν είτε ατομικά είτε ομαδικά μέσω των υπηρεσιών ή φορέων τους.

Click to listen highlighted text! Powered By Multix Co.