Καλώς ήρθατε στο Ενδοχώρα Ηρακλείου   Click to listen highlighted text! Καλώς ήρθατε στο Ενδοχώρα Ηρακλείου Powered By GSpeech
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπερο του Δήμου Ηρακλείου στην 13η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές γεύσεις Ελλάδας»

 

 

 

Ο Δήμος Ηρακλείου πρόκειται να συμμετάσχει στην 13η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών «KΡHTH η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές γεύσεις Ελλάδας» που θα πραγματοποιηθεί, από 13 Απριλίου έως 16 Απριλίου του 2019, στο Πασαλιμάνι, στον Πειραιά.

 

 

 

 

 

 

 

Η έκθεση είναι μικτή, κοινού και εμπορική και το παρών θα δώσουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, εταιρείες από τον ευρύτερο τομέα του τουρισμού, επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη βιομηχανική παραγωγή, καθώς και δήμοι που με τη συμμετοχή τους θα αναδείξουν τα πλεονεκτήματα και την επιχειρηματική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή τους.

Στην έκθεση αυτή, ο Δήμος Ηρακλείου θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τα ποιοτικά τοπικά προϊόντα του πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, τις παραδοσιακές γεύσεις του τόπου και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής του σε χιλιάδες επισκέπτες και επιχειρήσεις της χώρας και του εξωτερικού. Παράλληλα, ο Δήμος Ηρακλείου θα προβάλλει δράσεις και πρωτοβουλίες που πραγματοποιεί (πολιτιστικές, τεχνολογικές, υπηρεσίες τουρισμού, “έξυπνες δράσεις”, κ.α.), προωθώντας με αυτό τον τρόπο το σύγχρονο πρόσωπο του και προβάλλοντας τον Δήμο σαν κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Παρακαλούνται οι επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων του αγροτικού τομέα που επιθυμούν να τοποθετηθούν τα προϊόντα τους δωρεάν στο εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Ηρακλείου, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου στο τηλ. 2810336123

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By Multix Co.