Καλώς ήρθατε στο Ενδοχώρα Ηρακλείου   Click to listen highlighted text! Καλώς ήρθατε στο Ενδοχώρα Ηρακλείου Powered By GSpeech
 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ασύρματο Δίκτυο Δήμου Ηρακλείου - Η κινητή σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

 

Το Ασύρματο Δίκτυο του Δήμου Ηρακλείου είναι μία προσπάθεια του Δήμου να προσφέρει στους δημότες του μία ευρυζωνική υπηρεσία εντελώς δωρεάν. Με χρήση συσκευών τεχνολογίας WiFi, όπως φορητούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές tablet, μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet όταν είστε εντός της εμβέλειας της υπηρεσίας.

Το ασύρματο δίκτυο εξυπηρετεί εσωτερικούς χώρους του Δήμου, αλλά και εξωτερικούς χώρους. Καλύπτονται κεντρικές πλατείες του δήμου, κεντρικοί οδοί καθώς και κάποια πιο απομακρυσμένα σημεία.  Τα σημεία που καλύπτονται από το δίκτυο μπορείτε να τα δείτε στον παρακάτω χάρτη.

Το Ασύρματο Δίκτυο του Ηρακλείου αναπτύσσεται συνέχεια, και υπάρχουν σχέδια για ακόμα περισσότερη κάλυψη στο εγγύς μέλλον εντός της πόλης αλλά και σε περιφερειακά σημεία.

Για να συνδεθείτε στο δίκτυο, απλά ενεργοποιείται το WiFi στην συσκευή σας και επιλέγετε το δίκτυο με SSID: municipality_of_heraklion. Για να δοθεί ίση ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν την υπηρεσία αυτή αλλά για να αποφευχθεί η κατάχρηση της υπηρεσίας, υπάρχει ημερήσιο χρονικό όριο σύνδεσης στο δίκτυο αλλά και όριο ταχύτητας.

Ελπίζουμε να απολαύσετε την δωρεάν αυτή υπηρεσία που προσφέρει ο Δήμος Ηρακλείου στους δημότες του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2007-2013
«ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Εγγραφή στα νέα μας

Subscribe to our newsletter to always be up to date! See more, learn more.
Click to listen highlighted text! Powered By Multix Co.