Οινοποιείο Βοριζανάκης

Το οινοποιείο μας ιδρύθηκε το 1986, στην περιοχή των Δαφνών Ηρακλείου Κρήτης, περιοχή ιδιαίτερα φημισμένη για την καλή ποιότητα σταφυλιών και οίνου. Το 2004, μεταφερθήκαμε σε νέο υπερσύγχρονο οινοποιείο, επί του επαρχιακού δρόμου Δαφνών – Βενεράτου.

Σκοπός του οινοποιείου μας είναι η παραγωγή, εμφιάλωση και εμπορία οίνου ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κύριος στόχος μας, είναι η ιδιόκτητη καλλιέργεια των αμπελώνων και η παραγωγή σταθερών και συγκεκριμένων ποιοτήτων κρασιού. Αρχικά, η παραγωγή μας τον χρόνο ήταν 20 τόνοι, σήμερα φτάνει να ξεπερνά τους 700 τόνους ετησίως. Παράλληλα με την αγορά οινοσταφύλων από ντόπιους παραγωγούς, η οικογένεια Βοριζανάκη καλλιεργεί ιδιόκτητους αμπελώνες με τις παρακάτω τοπικές και διεθνής ποικιλίες: Λιάτικο, Κοτσιφάλι, Μαντηλάρι Μερκούρι, Μοσχάτο κόκκινο Αμβούργου, Βηλάνα, Μοσχάτο λευκό αλεξανδρείας, Θραψαθήρι, Μοσχοφίλερο, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Capernet Sauvignon, Grenache Rouse και Syrah.

Το οινοποιείο μας διαθέτει τον πλέον νέο και σύγχρονο εξοπλισμό και βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης HACCP & ISO 9001.

ΒΟΡΙΖΑΝΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΑΦΝΕΣ Τ.Κ. 70011
ΤΗΛ 2810 792071
ΦΑΞ 2810792071
vorizanaki@yahoo.gr